Over ons

Mijn naam is Jan Hogeveen, drijvende kracht achter Korvet Jachtmakelaardij. Samen met mijn team zetten wij ons in voor de succesvolle (ver)koop van uw boot.

Vanaf mijn zesde levensjaar ben ik actief geweest in het beoefenen van de watersport groeiend van kleine naar grote boten en wateren. In 2015 heb ik besloten het roer om te gooien en van mijn hobby mijn beroep te maken. Met veel plezier heb ik de benodigde professionele opleidingen gevolgd en gehaald.

De botenmarkt is door de weggevallen grenzen binnen Europa en het Internet zeer internationaal geworden. Het buitenland vormt daardoor ook een interessante afzetmarkt. Tijdens mijn carrière ben ik wereldwijd actief geweest en heb een solide netwerk van internationale contacten opgebouwd om van deze mogelijkheden gebruik te maken.

Ik ben ervan overtuigd dat benodigde expertise alleen voldoende is wanneer men zich specialiseert. Wij willen diepe kennis van de markt en de te bemiddelen boten types hebben. Daarom kiest Korvet er bewust voor om zich te specialiseren in polyester motorboten. Hierdoor zijn wij in staat u goed te adviseren, welke dienst u ook bij ons kiest.

Het werken met boten is prachtig, maar de meeste voldoening haal ik uit het tevreden stellen van mijn klanten door te leveren wat is afgesproken…..ik zie uw uitdaging dan ook graag tegemoet.